13 February 2014

Lirik lagu yang penuh makna...FOR THE REST OF MY LIFE

sape yang suke lagu slow yang mendayu2 ni sila lah pasang lagu ni,,,haaaaaaa,lirik dibawah ni ekkkk....so kite layanzzzzz...:p

FOR THE REST OF MY LIFE

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say
Chorus:
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Through days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you
I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together in jannah
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say
*Repeat Chorus
I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally
Repeat Chorus
I know that deep in my heart..

PI1M apekah itu???

.....boring gilerr...hari2 tanpa kerja adalah bosan sgt..so duk lah dkt PI1M jer...tu pun ade 2jam free on line..so ok lah kan..mcm2 bahan ilmiah yg boleh dicari dkt sini...segalah yg nak di cari just kik jer,klau nak klik pun kne ingat2 jgk bukan semua yg diklik tu bagus...eeeewwwaaahhh nasihat ni,bukan pe budak2 skg ni pantang dpt on9 mcm2 di godek2nye...nt tuptup jumpe pulak yg x sepatutnye sape nak tanggung>???x paham???alahaiiiii mcm lah x biase...alah kluar pic yg x pkai baju tu...yg x de seluar tu...cissssss,sgt lucah disitu kan...kan...kan...so kepada yg pndai gune internet tu sile lah awasi rakan2 or adik2 yang gunakan internet tu...Sila Jaga Tingkah laku anda!!Anda Sedang Diperhatikan......

.....PI1M ni bagus sebenarnye,..sebab bagi pendedahan kepada pelajar,golongan Gen2 dan warga emas untuk mendalami ilmu siber ni...tapi jg salah gune ye wahai semua...Internet free ooooo,jgn smpai leka sudah...adeh masa makan tengah hari sudah sampai so out dlu lah ye...nt ade ape2 ella info2 lah ekkkk...

.....Salam satu Malaysia,jom makan,,,,bye..bye...XoXo...chill!!!

02 August 2013

ramadhan al-mubarak

salam ramadhaN,nampaknye ramadhan tahun ni bakal  melabuhkan tirainya dalam masa 6 hari lagi...diharapkan ramadhan kali ini mendpat keberkatanya amin...

25 June 2012

class twitter

wooooww..terbaik lah laja twitter...serius best gile...laja dgn akak2 senior lagi..hope semua berkekalan..laja smpai lebab,,pasni dok tweet2 jer lah..kikiki..

14 December 2011

::pengakuan berani mati...

..now i continue...
huhuhuhu,,,so sory coz lame menyepikan diri bukan takut untuk memberi pengakuan berani mati *mcm lah penting sangat kan!!*actually bz sgt2 dgn persiapan kwin abg..so ini lah pengakuan berani mati dari saya..


`kenapa saya anti hari isnin`>>x de lah anti sangat<<


1-setiap hari isnin mesti malas nak g keje..ase mcm nak ponteng jer,tido lagi bagus..ye lahkan hari ahad dah perpesta pora..hari isnin kompem2 dah ponat pakcik oit..*normal lah kan*


2-hari isnin hari paling bz dan wat aku semak otak..hari isnin jugak lah hari paling banyak wat salah,asyik kene marah jer..bosan betul..seyis aku x suke kene marah....aku pun x paham lah...ape pun x boleh..::P


3->>mood sedih sikit<<
aku break *putus cinton* dgn si dia pun hari isnin..so isnin..banyak kenangan yang jadik..so aku ase mcm fobia dgn isnin..ape2 pun biarlah ini sebagai satu pengalaman idup..aku pun dah redha dah..bukan sebab hari isnin aku nak sentiasa berduram durja...hahahaha...hidup mesti diteruskan...:P


>>so semua pengakuan berani mati<<mcm lah sgat2 terkejut nak dgrkan!!!<<dah pun terjawab..so pasni aku akan teruskan dgn senyum2 selalu..


__hope hari Isnin akan memberi seribu kebahagiaan pulak__



28 November 2011

::AdA aPa dEnGaN HaRi IsNin??

>>mood hari ini agak suam2 kukuku...hehehehe..;)

OOppppss!!!lupe nak bagi salam..hhheeemmm...ASSALAMUALIKUM...:)
aLhamdulillah,masih diberikan kesempatan untuk menikmati hari Isnin yang indah ini..>>indah lah sgt kan...huhuhuhu....Ok fine,Sangat indah ok..full stop..:)

atas semua intro jer k..just ayat2 cinta aaahhaaakk...kelas kau ella..")

Back to the first..Ada apa dgn hari Isnin..?

Meh sini aku tolong habaq sikit kat hang pa..sebenarnya tak de lah mende beb..just talk about my self hari Isnin ni lah hari paling menyusahkan diri aku..coz y..aku pun pening bile tiba hari Isnin ni..huhuhu..ye lah semua org start keje hari isnin betul tak..(ye.....saya tau awk start keje hari Ahad,,ok fine untuk yg start keje hari Isnin jer k.) Mane taknye setiap yang aku wat mesti serabut alam..ade jer x kene..Isnin memang hari bz aku..so sape yg ase setuju Like lah aku punye pose ni...hehehehe..if kalau boleh lah kan...hahahaha,,,Isnin adalah hari paling ramai org g kerja..ofcoz lah kan sebab x keje nt cukup bulan nak mkn ape>>>makn pasir,mkn batu..oppsss!! terlebih sudah...acah jer k..

Oh Isnin bile lah ko nak serasi dgn hidup aku..wat aku kalaut jer..huhuhu...ape pun Hari Isnin perlu untuk melengkapkan hari2 yang lain..<<aku dah start merepek...baik aku blah sebelum aku wat pengakuan berani mati..huhuhuhu..<<

Omg,,ella ko ada pangakuan berani mati kew???

to be continue.....

::untuk kwn2 yang sambut hari lahir...cute kan..:)

video

27 November 2011

::Selamat Hari Lahir My Abg Amy & Abg Man...::

>>>First nak wish dulu dkt 2 abg ella yg dihormati dan disayangi...hehehehe...Selamat  Hari Lahir,,,so abg amy now dah 25tahun and abg man dah 27tahun..hope abg2 ella ni cepat2 lah ek naik pelamain..umur dah bertukar dah tu..hehehehe...

Sambutan hari lahir abg2 perlu wat ke tak ek??
>>sory x buat pun untuk diorng nie..coz masing2 bz sgt..hehehehe,just wish and mkn2 dgn family jer..:)

Menghitung hari untuk Abg Man saya yang akan naik pelamin x lame lagi..Nikah pada 10/12/2011..(11/12/2011)<<Bersanding Dirumah Pengantin Perempuan Di Johor Bharu<<
(18/12/2011)<<Bersanding Dirumah Pengantin Lelaki Di Perak(Felda Trolak Selatan)

Semua kwn2 DIJEMPUT HADIR.:)

Time Out..huhuhu,,,nak p kerja dah nie..tadaaa...nt free ella update lagi entry ni..hhhhuuuuu...
>>,<<